Nice Guy™

Nice Guy Press har været under opsejling siden 1997 da grundlæggeren, Egil Dennerline, brugte navnet på en undergrundsoptagelse af ska bandet The Footnotes .

Siden da, er navnet dukket op på flere undergrundsoptagelser, men det er først i 2003, at Nice Guy Press har taget initiativ til sin første katalog udgivelse, med billeddigtsamlingen Disposable Impressions Coloring Book .

Bogen udkom d. 17 November 2003, med oplæsninger ved Gyngen i Århus, Horsens Kunstgalleri (d. 23 november), og Jazz Kælderen i København (d. 30 november).

I 2003 lavede Nice Guy Press også sin første musikvideoer, med to videoer til henholdsvis Forgetting Feet og Mellophone. Forgetting Feet videoen er lavet af Egil Dennerline, Anders Holm og Claus Michaelsen. Mellophone videoen er lavet af Egil Dennerline og redigeret af Egil Dennerline og Claus Michaelsen. Begge videoer kan ses på denne side.

Med udgivelsen af cd’en Living in Forgetfulness, er Nice Guy Press blevet delt, så at musik afdelingen nu er synonym med Forgetting Feet. De øvrige afdelinger udgiver pt ikke nye værker.